کالری و خواص مصرف آب پرتقال ناشتا در دوران بارداری چیست
آب پرتقال
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و خواص مصرف آب پرتقال
ناشتا در دوران بارداری چیست برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه
باشید .همانطور که می دانید، پرتقال سال ها سال جز میوه های سالم و خوب
بوده و در آسیای جنوب شرقی کشت شده است. تاریخچه تاریخی پرتقال به چین و
بیش از ۴۵۰۰ سال پیش برمیگردد . آنها یکی از بهترین میوه های مرکبات هستند.
تعداد زیادی از گونه های پرتقال وجود دارد، اما پرتقال شیرین، محبوب ترین و
شایع ترین گونه در میان انواع پرتقال است. گرچه برخی افراد ترجیح می دهند
پرتقال خونین، پرتقال ماندارین و حتی پرتقال تلخ را مصرف کنند .
توضیحاتی در مورد آب پرتقال
کارشناسان
طب سنتی، استفاده از آب پرتقال را به عنوان داروهای رایج برای خشکی و خشکی
دهان و خشکی گلو می دانند. آنها اعتقاد دارند که آب پرتقال برای افرادی که
در طول روز با فعالیت روزانه به خشکی گلو و دهان دچار میشوند بسیار مناسب
است. بسیاری از مردم معتقدند که مصرف آب پرتقال به صورت مرتب باعث کاهش وزن
میشود . به این علت که میوه هایی که جز مرکبات هستند غنی از آنتی اکسیدان
ها هستند و می توانند در کاهش وزن موثر باشند. کارشناسان بهداشت و سلامت می
گویند که نوشیدن یک لیوان آب پرتقال در روز به تقویت پوست، مو و ناخن ها
کمک می کند. کارشناسان این مزایا را به ویتامین C، پتاسیم و فولیک اسید در
آب پرتقال ربط داده اند. ویتامین C برای تولید شدن کلاژن امری ضروری است.
رنگدانه زرد در آب پرتقال با کاهش آسیب های ناشی از نور خورشید به پوست
همراه است و گفته می شود که انعطاف پذیری پوست را افزایش می دهد. معمولا ۶۰
میلی گرم ویتامین C در هر یک لیوان ۲۰۰ میلی لیتری آب پرتقال وجود دارد.
آب پرتقال، غنی شده با استرول های گیاهی است .
ترکیبات آب پرتقال
آب پرتقال
غنی از فیبر است، به خصوص اگر آن را با Pulpe یا پوره و گوشت میوه مصرف
کنید. هر چقدر آب پرتقال را در جای سردتری نگهداری کنید ، ویتامین C خود را
بیشتر حفظ خواهد کرد.
آب پرتقال و سرطان معده
ویتامین C
یکی از عوامل کلیدی در پیشگیری از سرطان است که باعث می شود دشمنی قوی در
مقابل سرطان باشد. مصرف بیش از حد پرتقال علاوه بر جلوگیری از سرطان معده
نیز برای جلوگیری از انواع دیگر سرطان ها کمک می کند. سرطان مری ۵۰٪ کمتر
از افرادی است که آب پرتقال مصرف می کنند نسبت به افرادی که آن را می خورند
یا کمتر مصرف می کنند. میزان ابتلا به سرطان پانکراس در مصرف کنندگان
پرتقال کمترین میزان را دارد.
معرفی میوه پرتقال
همانطور که
می دانید ، پرتقال بسیار خوشمزه است که همه طعم آن را دوست میدارند. این
برکت الهی نه تنها دارای عطر و طعم خوب است، بلکه همچنین قدرت سیستم ایمنی و
دفاع بدن را بسیار افزایش می دهد. مواد مغذی پرتقال در بدن شما به درمان
بیماری هایی مانند بیماری قلبی عروقی، سرطان و اختلالات دستگاه گوارش کمک
می کند. شما می توانید با مصرف این میوه یا آب پرتقال تازه لذت ببرید. به
این ترتیب، مواد مغذی به سرعت در جریان خون جذب می شوند بدون نیاز به پروسه
گوارش .
آب پرتقال و پیری زودرس
مصرف حداقل ۲
لیوان آب پرتقال روزانه باعث افزایش غلظت ویتامین C در بدن بین ۴۰ تا ۶۴
درصد می شود. یکی از ویتامین های ضروری ویتامین C است بنابراین مصرف روزانه
آن برای بدن بسیار مهم است. ویتامین C یکی از مهمترین آنتی اکسیدان ها است
که بدن را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. باقی مانده رادیکال
های آزاد در بدن می تواند سبب آسیب رساندن به بافت های بدن شده و مردم را
به پیری زودرس برساند.
آب پرتقال و دیابت
وعده های
غذایی با چربی بالا و با چربی می تواند واکنش های التهابی را در بدن تشدید
کند. واکنش های التهابی نیز احتمال مقاومت به انسولین را افزایش می دهند که
منجر به دیابت نوع ۲ و آترواسکلروز می شود. خوشبختانه تحقیقات علمی نشان
داده است که نوشیدن آب پرتقال با وعده های غذایی با چربی و کربوهیدرات از
ایجاد واکنش های التهابی در بدن جلوگیری می کند بنابراین مصرف روزانه آب
پرتقال یکی از موثرترین اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از مبتلا شدن به
مقاومت به انسولین و آترواسکلروز است .
آب پرتقال و فشارخون دیاستولیک
بسیاری از
مطالعات علمی نشان داده اند که مصرف روزانه آب پرتقال می تواند فشار خون
دیاستولیک را به سطح خوب و مطلوبی برساند. آب پرتقال حاوی یک رنگدانه گیاهی
محلول در آب به اسم “هسپیدین” است که مسئول این اثرگذاری است. هسپریدین
باعث بهبود فعالیت عروق خونی کوچک میشود و به طور کلی باعث شرایط مناسب
فشار خون میشود . با توجه به این اثربخشی، هسپریدین خطر مبتلا شدن به
بیماری قلبی عروقی را در افراد مستعد کاهش می دهد.
مصرف آب پرتقال برای سالمندان
با توجه به
یک مطالعه جدید، مصرف آب پرتقال می تواند باعث کمک به بهبود عملکرد مغز
سالمندان شود . محققان دریافتند که در آب پرتقال یک ماده فلاونوئید وجود
دارد که استفاده ثابت از ماده است که سطح عملکرد مغز انسان را افزایش می
دهد. این مسئله تاثیر زیادی بر افراد مسن می گذارد و حافظه و ادراک آنها را
تقویت می کند. آب پرتقال غنی از ماده ای به نام فلاونوئید است؛ مطالعه
اخیر نشان می دهد که این ماده نقش مهمی در بهبود عملکرد حافظه بوسیله فعال
سازی مسیر های انتقال سیگنال مغز در هیپوکامپ مغز دارد که حافظه و یادگیری
را در انسان مدیریت میکند.
مصرف آب پرتقال در بارداری
کمبود فولات
یکی از دلایل اصلی وزن کم هنگام تولد و نقص لوله عصبی است که یک مشکل
مادرزادی در مغز و نخاع است. با این حال، میتوان از این نقص مادرزادی تا حد
زیادی جلوگیری کرد. فولات به عنوان یکی از مهمترین مواد مغذی محسوب می شود
که مانع شکل گیری نقائص مادرزادی می شود. دوز روزانه یک سوم فنجان آب
پرتقال ۴۰ میکروگرم فولات برای مادران باردار را فراهم می آورد ، با این
حال بهتر است قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید . یک سوم فنجان از آب پرتقال
۱۰ درصد از مصرف فولات روزانه بدن را تامین می کند.
آب پرتقال برای صبحانه
بسیاری از
ما معتقدیم که نوشیدن آب پرتقال با صبحانه تاثیر زیادی بر سلامت، سلامتی و
شادابی ما دارد، اما درمانگران سنتی چینی چنین فکر نمی کنند. آنها معتقدند
که نوشیدن و یا خوردن پرتقال با غذا خوب نیست و بهتر است یک ساعت بعد از
غذا خوردن ، این میوه را بخورید ؛ زیرا هم زمان شدن آب پرتقال با صبحانه
باعث جذب نشدن درست غذا میشود . پس فراموش نکنید که آب پرتقال را بعد از یک
ساعت مصرف کنید .
Comments
Post a Comment